NederlandReview

  Ervaringen UNIONEN

  Här finns alla krafter du behöver – Recension om Unionen

  Om Unionen

  Unionen grundades 2008 och är ett svenskt fackförbund inom TCO, idag har förbundet nästan 650 tusen medlemmar. Förbundet är Sveriges största fackförbund, och oberoende vad du har för utbildning, lön eller befattning är du välkommen att bli medlem i Unionen. Inte bara arbetstagare är välkomna utan även studenter och egenföretagare. Genom att bli medlem kommer du att få din röst hörd och du har möjligheten att vara med och påverka. Unionen har tre frågor som står dem extra nära hjärtat, och det är: fler och bättre jobb, balans i arbetslivet och kompetens ger kraft. Detta förbund är demokratiskt styrt och grunden för förbundet är gemenskapen på arbetsplatsen. Oberoende vilket jobb eller lön man har ska man ha möjlighet till löne- och kompetensutveckling. Du som medlem ska känna dig trygg i att du kan hela tiden kan påverka din situation och känna livsglädje. Har du mod och lust kommer du att ge företagen ökad konkurrenskraft vilket skapar tillväxt.

  Vad Unionen kan erbjuda dig

  Är du intresserad att bli medlem i Unionen kommer du att betala en medlemsavgift i relation till din inkomst, på hemsidan kan du snabbt beräkna vad just din medlemsavgift skulle vara. Är du en ny yrkesverksam medlem eller ny medlem i Unionen som egen företagare kommer de tre första månaderna att vara avgiftsfria för dig. Har du ett medlemskap hos Unionen kommer du att ha någon att fråga om du undrar över något, du har alltid någon att vända dig till oberoende om det är en enkel situation eller en knivig. Medlemskapet kommer att komplettera din a-kassa eftersom det ingår inkomstförsäkring, vilket innebär att om du skulle bli arbetslös kan du få upp till 80% av din lön. Unionen kommer även att hjälpa dig hålla koll på din lön och din löneutveckling inför lönesamtal och lönecoaching. Några andra medlemsförmåner som ingår är försäkringar för dig och ditt hem, bolån och andra banktjänster, hitta olika resmål tack vare medlemsförmåner, du kommer att få rabatt på utbildningar och du får även rabatt på böcker och tidningar. Är du intresserad av ännu mer medlemsförmåner går det att läsa om det på hemsidan. Du kan få hjälp med många saker tack vare Unionen, på hemsidan kan du enkelt läsa olika inlägg om du behöver hjälp med tex vad som står i ditt kollektivavtal om du tycker det är stökigt, du kan få hjälp om du undrar om du får rätt lön som du förtjänar och du kan även kolla upp hur lång din uppsägningstid är. Du kan betala medlemskapet på olika sätt men att ställa in autogiro skulle vara det smartaste, vill du inte göra det kan du få en e-faktura, pappersfaktura eller betala via kivra.

  Kontakta Unionen

  Om du undrar över något ska du ta och kontakta förbundet, först ska du välja från vilken roll du kontaktar dem till exempel egenföretagare, pensionär, student mm. Du kan även på hemsidan läsa de oftast ställda frågorna för att få svar på dina funderingar.

  Är du en Unionen medlem?

  Berätta du om dina erfarenheter och om du tycker att alla borde gå med i detta fackförbund.

  Kan du bli medlem i Unionen? Kolla in denna video ifall det är en fråga du brukar ställa dig själv.

  UNIONEN
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over UNIONEN

  Uw beoordeling