NederlandReview

  Ervaringen Sensor Alarm

  Om Senor Alarm

  Företaget grundades år 2016 av privatpersoner med erfarenhet av försäkringar, larm, e-handel, telefoni och kundservice. 2017 i samarbete med en utländsk produktleverantör med produktion i Asien lanserades det första larmerbjudandet på den svenska marknaden. Sensor Alarm är ett unikt säkerhetsbolag på den svenska marknaden tack vare den egna larmtekningen och den miljöanpassade tillverkningen i Sverige. Under 2019 ska Sensor Alarm lanseras i flera olika länder i Norden. Sensor alarm är idag Nordens största utmanare av hemlarmtjänster för mindre företag och privatpersoner. De erbjuder larmlösningar med modern teknik och har därför förändrat en föråldrad traditionell industri. Sensor Alarm existerar eftersom de anser att alla har rätt till ett tryggt hem.

  Företagets vision och mission är ”ett hemlarm för alla”, genom forskning har företaget skalat bort dyra kostnadströsklar både för kunden och bolaget. Larmprodukten kan erbjudas till en låg månadskostnad och helt utan startkostnader och krångliga installationer.

  Vad erbjuder Sensor Alarm?

  Sensor Alarm erbjuder larm till många olika ställen du kanske är intresserad av, de erbjuder till ditt hus, lägenhet, fritidshus, husvagn/husbil och även till garaget/uthuslarm. Har du ett företag kan du även beställa ett larm dit. Larmet som företaget erbjuder bygger på avancerad lufttrycksteknink, den tekniken är inte ny utan har länge använts inom gruvindustrin. De smarta sensorerna läser av lufttrycket på valfri plats och märker direkt om trycket förändras, vilket sker om någon bryter upp en dörr, öppnar en dörr eller krossar ett fönster. Nu kan hela ditt hus skyddas med en enhet tack vare Sensor Alarm. Du kan beställa larmet direkt via deras hemsida och det kostar 169kr i månaden, då är det även 30 dagars öppet köp så att du ska kunna prova enheten i ditt hem.

  Dessa larmenheter behöver inte installeras eller monteras, utan kan enkelt placeras på tex hallbordet. Det enda du behöver göra är att koppla in strömadaptern i ett el-uttag och slå på strömbrytare. Enheten kommer automatiskt att koppla upp till Telias 2G-master och behöver därför heller inte någon internetuppkoppling. Enheten innehåller även en smart ljudsensor som automatisk reagerar på alla brandvarnares larmljud, därför ska du koppla enheten inom 7 meter från brandvarnaren.

  Om det skulle hända att larmet går har du 40 sekunder på dig att stänga av larmet antingen via appen eller med din larmbricka. Om larmet inte stängs av kommer det att börja tjuta med 105db och då sker även en uppringning och ett meddelande skickas till alla som har familjestatus på larmet. Efter det har ni 2 minuter på er att ringa 112, skicka väktare, ringa en granne eller falsklarm. Om du inte gjort ett val inom 2 min kommer ditt nätverk av grannar och väktare att meddelas.

  Kontakta Sensor Alarm

  Har du några frågor kan du lämna in ditt telefonnummer på hemsidan för att bli uppringd av företaget, annars kan du skicka e-post till dem eller nå dem på telefon.

  Är ditt hem skyddat av Sensor Alarm?

  Är ditt hem skyddat av denna smarta enhet? Om det är så, skriv då en egen recension.

  Sveriges bästa och billigaste hemlarm.

  Sensor Alarm
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Sensor Alarm

  Uw beoordeling