NederlandReview

  Ervaringen Telenor

  Om Telenor

  Historien om företaget går hela 160 år tillbaka i tiden, dock har det bara funnits i Sverige sedan 2005. I Sverige täcker Telenors mobilnät 99,9 procent av befolkningen och de har cirka 2.6 miljoner mobilkunder. Allt som allt i hela värden jobbar cirka 35 000 på Telenor och har 170 miljoner kunder. Från början är Telenor ett norskt telekommunikationsföretag vilket även är ett av Norges största börsnoterade bolag med en omsättning på 106,540 miljarder norska kronor (2014).

  Telenor anser att du alltid ska kunna vara uppkopplad med det som betyder något för dig, människan kommer alltid först för företaget. För att uppnå detta har Telenor investerat miljarder i fiber och mobila nät över hela Sverige. Genom att vara uppkopplad får du möjligheten till smarta tjänster och gör vardagen smidigare, så att du kan få ännu mera tid att lägga på det som är viktigt på riktigt.

  Vad erbjuder Telenor

  Hos Telenor kan du handla mobiltelefoner med tillhörande mobilabonnemang, du kan skaffa dig en ny tv eller bredband, du kan också köpa olika sorters routrar eller surfplattor. På hemsidan kan du smidigt kolla in Telenors bästa erbjudanden där det även finns en outlet som du kan köpa en äldre modell till ett riktigt bra pris. Är du intresserad att köpa något via Telenor så ingår det alltid både fri frakt och snabba leveranser, en fi uppläggningsavgift, kostnadsfria returer och även 14 dagars ångerrätt.
  Vill du och hela din familj skaffa ett abonnemang av Telenor kommer det att gå helt utmärkt, du kan samla upp till åtta familjemedlemmar och köpa ett abonnemang som passar just er alla. Är du intresserad kan du även byta ut ditt tv–paket och bredbandsabonnemang för att inte missa några favoritserier eller filmer under semester. Telenor kan även erbjuda dig ett så kallat Telenor Kombo, vilket betyder att du kan få mer surf eller ett snabbare bredband, och du kan även ta med dig surfen på resan för att slippa krångla med WiFi. När du blivit kund hos Telenor och valt det abonnemang som passade dig bäst är det bara att välja ditt betalsätt, du kommer att få den första fakturan hem på posten men efter det kan du välja att ta det som en e-faktura eller som autogiro för att inte alls behöva fundera på det.

  Om du inte är nöjd

  Då ska du såklart meddela det till Telenor eftersom din köptrygghet är väldigt viktigt för dem. Får du en produkt som inte motsvarar dina förväntningar eller du upplever att företaget inte har uppfyllt ett löfte ska du kontakta dem på telefon. Om du är en privatperson kan du även vända dig till Allmänna Reklamationsnämnden och du kan få din sak prövad. Har du några frågor som inte gäller en reklamation kan du läsa de oftast ställda frågorna på hemsidan eller så kan du kontakta dem eller gå in i någon av deras många butiker.

  Vad tycker du?

  Har du köpt något av Telenor? Skriv då gärna en recension och berätta hur du tyckte att allt fungerade.

  "Skärmlivet är livet" - en video av Telenor.

  Telenor
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Telenor

  Uw beoordeling