NederlandReview

  Ervaringen Flygvaruhuset

  De flesta av oss anser att det är roligt att se världen och att resa omkring, men oftast vill vi inte lägga flera tusenlappar på endast resan dit och tillbaka. Därför finns företaget Flygvaruhuset, via dem kan du boka dina flyg både tryggt och enkelt och företaget har blivit så pass sort att de idag är störst i Norden. Flygvaruhuset erbjuder ett otroligt stort utbud och såklart alltid säker betalning. Välkommen till företaget som kommer att ta dig ut i världen.

  Information om Flygbolaget

  Flygbolaget är företaget som erbjuder det trygga valet, och tar sitt sociala ansvar. Företagets mål är att de vill erbjuda sina kunder marknadens lägsta priser på resor. Företaget Flygvaruhuset ingår i Svenska Resegruppen AB och är idag Nordens ledande e-handelsbolag inom resor online. Företaget har verksamhet i 72 länder och även på 6 kontinenter. Flygvaruhuset har nästan 12 miljoner kunder och över 4 miljoner sålda resor varje år. Verksamheten har varit igång sedan 1989 och år 2000 blev företaget en av de första nordiska företagen som började sälja resor online.

  Tjänster som Flygbolaget erbjuder

  Hos Flygbolaget kan du välja mellan 650 flygbolag där det ingår även lågprisflygbolag. Flygbolaget har ett väldigt brett sortiment av resor, där du kan hitta flyg, hotell, semesterbostäder samt hyrbilar i alla klasser och priser. Inne på företagets lättnavigerade och tydliga hemsida är det första du kommer att se de lägsta flygpriserna just nu och vilka erbjudanden som är de bästa flyg + hotell pris. Flygvaruhuset har även ett erbjudande där om du bokar flyg kommer du även att få upp till 50 procent rabatt på hotell. Om du vill veta om alla de senaste erbjudanden och nyheter över lag ska du inte glömma att prenumerera på företagets nyhetsbrev. Då kommer du att få alla erbjudanden direkt in till din e-post.

  Om du är intresserad att boka en resa via Flygbolaget ska du såklart ta och göra det. Efter att du har bokat din resa ska du inte glömma att gå in på fliken ”inför resan” inne på företagets hemsida. Där kan du kolla in alla billiga hotell som du kanske vill spendera någon natt på, du kan kolla in alla hotell som finns runt om i världen, du kan läsa igenom alla resguider där du kommer att få all information om din resa och du kan även se vilka olika flygbolag som finns att flyga med.

  Reklamationer, tips och kontakt med Flygbolaget

  Om du undrar över något eller har några frågor ska du börja med att gå in på företagets hemsida och läsa de oftast ställda frågorna, där kommer du oftast att hitta svaret på din fråga. Om du inte skulle hitta ditt svar där kan du såklart komma direkt i kontakt med företaget, du kan kontakta företaget via e-post, telefon eller till och med via Facebook. Alla vardagar försöker företaget att alltid svara inom 24 timmar på alla frågor. Om du vill lämna in en reklamation ska du kontakta företaget så snabbt som möjligt.

  Skriv gärna en egen recension om företaget om du har bokar några resor via dem.

  Kolla in de bästa sevärdheterna i Prag.

  Flygvaruhuset
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Flygvaruhuset

  Uw beoordeling