NederlandReview

  Ervaringen Booking.com

  Hotell, hem och allting där emellan. Recension om Booking.com

  Om Booking.com

  1996 i ett litet kontor i Amsterdam grundades Booking.com tack vara en enda man med en god ide. Företaget har redan sedan start trott på kraften bakom nyfikenhet, inlärning och experimentering. Med exakt de tankarna har Booking.com gått från att ha varit ett litet start-up företag i Holland till ett av världens största e-handelsbolag. Booking är ett dotterbolag till Booking Holdings inc och bolaget har idag 198 kontor i 70 olika länder med över 17 000 anställda i hela världen. Webbplatsen och mobilappar finns tillgängliga på över 40 språk. Varje dag är det över 1,5 miljoner rums nätter som bokas via hemsidan. Booking.com investerar i den digitala teknologin som gör det lättare att resan, eftersom visionen de strävar efter är att göra det möjligt för alla att upptäcka världen.
  Booking.com bryr sig mer om att nå framgång tillsammans som ett team och inte individuellt, de är stolta över vad de lyckats åstadkomma tillsammans och glada att lägga egna ambitioner åt sidan. Bolaget står för att vara öppensinnade och vänliga för att uppnå den bästa kundbetjäningen som möjligtvis går, deras största fiende är arrogans.

  Vad gör Booking.com

  På Booking.com finns världens största utbud med fantastiska ställen att bo på och det sammankopplas med resenärer. Du kan bo på tex. semesterhem, lägenheter, 5-stjärninga lyxhotell, familjeägda bed&breakfast, trädkojor och till och med igloon. Du kan boka det perfekta semesterboendet oberoende om det gäller arbete eller fritid, utan bokningsavgifter och prismatchning. Via Booking plattformen, som är internetbaserad kan reseleverantörer marknadsföra, annonsera eller sälja sina tjänster eller produkter. I alla priser på dina resor är momsen och alla andra skatter och avgifter inräknade. När du gör en bokning ingår du ett avtal med leverantören. Booking har en booking assistant som hjälper dig ändra och hantera kommande vistelser, du kan få hjälp av den genom att fråga frågor som tex angående en extrasäng, parkeringsplats eller in/ut checkningstider. Booking assistenten är helt gratis att använda men måste vara kopplad till internet.

  Booking har ett program för affiliatepartners vilket innebär att de kan börja tjäna provision på bokningar som görs via sin webbplats, med ett stort urval av anpassningsbara alternativ kommer du att hitta något som passar för just ditt varumärke eller webbplats. Du som affiliatepartners kan alltid välja vilka boenden som skall synas på dina sidor, om det är över hela världen, bara i ett visst område eller något annat som passar just din sidas innehåll. Med hjälp av Bookings partnerplattform kan du lätt hålla koll och granska dina intäkter.

  Hur hanteras reklamationer hos Booking.com?

  Kundtjänst finns tillgänglig dygnet runt och kan hjälpa dig på 40 olika språk, man kan även kontakta dem via telefon eller e-post. Ifall du ångrar dig om ett boende du har bokat kan du alltid avboka, det är boendet som bestämmer sina egna avbokningsavgifter och de informerat om dessa i sina avbokningsvillkor.

  Dina åsikter om Booking.com

  Skriv gärna en egen recension så att andra även kan få ta del av dina tankar och åsikter.

  Lev nyfiket, en video som visar vad Booking.com har att erbjuda.

  Booking.com
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  9,6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Lätt och snabbt

  Jag bokade ett hotell för min semester från min telefon. Det var allt super-snabb och enkel process.

  Door: Matteo07-05-2019
  kcTC21-10-2019

  CSsv

  kcTC21-10-2019

  CSsv

  kcTC21-10-2019

  CSsv

  kcTC))"(..).')21-10-2019

  CSsv

  kcTC'rXDqFr<'">XDrfvG21-10-2019

  CSsv

  kcTC21-10-2019

  CSsv

  kcTC21-10-2019

  CSsv

  kcTC21-10-2019

  CSsv()..).',")

  kcTC21-10-2019

  CSsv'RpWZjA<'">ouWfQK

  kcTC21-10-2019

  CSsv

  kcTC21-10-2019

  CSsv

  kcTC21-10-2019

  CSsv

  kcTC21-10-2019

  CSsv

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5
  rating

  Schrijf zelf een review over Booking.com

  Uw beoordeling