NederlandReview

  Ervaringen Apoteket

  Välkommen till hemsidan som kommer att göra det enklare för dig att må bra och leva ett hälsosamt liv, nämligen Apoteket. Företagets drivs av att kunna hjälpa människor att leva ett liv med en bra hälsa oberoende om man är frisk eller har någon sjukdom. Apoteket har djupa kunskaper inom ämnet och de kommer hela tiden på nya smarta sätt att kunna hjälpa dig och alla andra genom hela livet. Under 2018 hade företaget 34 miljoner besök på alla deras apotek runt om i Sverige och 21 miljoner besökare på apoteket.se. En vanlig dag på Apoteket är ingen vanlig dag, det är företagets anställdas egna ord.

  Om Apoteket

  Apoteket har 394 fysiska apotek runt om i hela Sverige där du kan få hjälp med att hitta rätt läkemedel, produkter eller tjänster som du kanske behöver. Inne på företagets hemsida Apoteket.se kan du bemöta dem dygnet runt och även inne i deras app på mobilen. Företagets kundlöfte är att de vill dela med sig av sin kunskap och deras produkter av hög kvalitet så att de ska kunna hjälpa dig under hela livet. Apoteket är Sveriges ledande apoteksaktör och även en av Sveriges största vaccinationskedjor. Apoteket har över 3 000 personer anställda och under 2018 utvecklades deras försäljning till konsumenter väldigt bra, detta hände eftersom de hade fler kundbesök och ett förbättrat snittköp. Apoteket vill bidra till en långsiktig hållbar verksamhet och företagets mål bidrar till FN:s globala mål för år 2+30. Företagets mål är att fokusera på de områden där de kan på verka allra mest, vilket är: miljö, medarbetare, lönsamhet, kunderbjudande och även hälsa. Om du tycker att det låter intressant och att du håller med om vad de står för kan du alltid gå in på deras hemsida för att se vilka lediga tjänster de har just nu, ifall du vill söka jobb hos dem och bara med och påverka.

  Vad erbjuder Apoteket?

  Hos Apoteket har du möjligheten att hitta läkemedel och noga utvalda hälsoprodukter och tjänster till dig som privatperson, till vården, företaget eller till och med organisationer. Via hemsidan har du möjligheten att köpa receptbelagda läkemedel men för att göra det måste du logga in med ditt BankID och registrera dig, det du även måste tänka på när det gäller receptbelagda läkemedel är att du måste ara folkbokförd i Sverige för att få köpa dem. Alla priser på hemsidan uppdateras regelbundet för att allting ska stämma och alla priser på hemsidan är i svenska kronor där momsen ingår. När du ska göra din betalning kan du välja att betala med bankkort, din internetbank, delbetalning eller faktura.

  Reklamationer, tips och komma i kontakt med Apoteket

  Om du undrar över något kan du komma ihåg att börja med att gå in på företagets kundforum, där har de svarat på massor av andra kunders frågor men du kan även ställa din egen fråga där. Om du inte hittar svar på din fråga kan du kontakta företaget antigen via telefon under vardagar eller chatta med dem på hemsidan eller i appen efter att du loggat in.

  Glöm inte att skriva en egen recension om företaget om du har några erfarenheter av dem.

  En video från Apoteket.

  Apoteket
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Apoteket

  Uw beoordeling