NederlandReview

  Ervaringen Matkomfort

  Om MatKomfort

  I Stockholm 2008 startade företaget MatKomfort för att hjälpa tusentals hushåll och hem att äta nyttigare, bättre och framförallt godare. Grundaren till företaget heter Henrik Isaksson och nu 11 år senare levererar de mat till stora delar av Mälardalen och hjälper fler människor än någonsin. Henrik kände att alla borde få äta riktigt dog och vällagad mat utan att behöva stå fler timmar i köket, därför grundade han hela företaget. Alla företagets kockar har personlig smak och egna hemligheter och knep, men en sak som de alla har gemensamt är kärleken till god mat. Företaget är väldigt noga när de väljer de gårdar de ska ta råvaror från, du som kund kan alltid vara säker på att du kommer att få hem svenskt kött och företaget lägger inte till några onödiga konserveringsmedel eller e-ämnen, de ser även till att välja så mycket ekologiska och närproducerade produkter som möjligt. Företaget följer naturens gång och anpassar därför matkassarna efter säsong gällande frukt och grönt. Företaget anser att matsvinn är en av de värsta sakerna som finns, därför har de inget lager utan börjar varje månad med tomma kylar och köper först in produkter då de vet hur mycket mat som ska levereras under veckan, vilket har resulterat i att de inte har något överskott av varor.

  Vad erbjuder MatKomfort?

  Du kommer att få mycket mer tid till annat om du låter MatKomforts kockar tillaga alla såser, grytor och fonder från grunden, och ännu godare middagar. Företaget kommer att portion anpassa din matkasse som du beställer så att du och din familj inte ska behöva kasta mat, det kommer både miljön att tjäna på och även du eftersom allt du betalar för används. På hemsidan kan du läsa mer om vilka olika matkassar företaget har att erbjuda, alla är lättlagade och kockförberedda. MatKomfort erbjuder dig alltid fri frakt och en oslagbar kvalitetsgaranti vilket innebär att du såklart blir ersätt ifall något krångel skulle uppstå.

  Varför ska just du börja köpa matkassar utav detta företag? Jo för att det är flexibelt och utan någon bindningstid, det är miljövänligt vilket är bra för både plånbok och planet, din mat kommer att göras utav de bästa råvarorna och det innehåller inga konserveringsmedel. Är du allergisk för något ska du vara försiktigt då du äter maten från MatKomfort eftersom de inte är en ”allergifri zon”, men alla ingredienser de har använt kommer alltid att stå på burken och om du ändå oroar dig kan du alltid kontakta dem och fråga.

  Kontakta MatKomfort

  Har du några frågor till företaget kan du alltid nå dem på telefon under vanliga arbetstider men du kan också komma i kontakt med dem via e-post. Företaget skulle även bli väldigt glada om du tog dig tiden att dela med dig om vad du tycker om deras matkassar på antingen Facebook eller Instagram.

  Brukar du beställa matkassar från MatKomfort?

  I så fall, skriv få en egen recension om vad du tyckte om företaget och maten de erbjöd.

  Kolla in denna video om hur MatKomforts matkassar fungerar.

  Matkomfort
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Matkomfort

  Uw beoordeling