NederlandReview

  Ervaringen City Gross Matkasse

  Om City Gross matkasse

  City gross är en kedja utav stormarknader och den första butiken öppnades år 1993. Under 2007 blev City Gross Sveriges tredje största dagligvarubutik. I dagsläget har City Gross cirka 43 butiker runt om i Sverige och över 2 800 anställda. Företaget har ett enda mål, vilket är att göra skillnad och är därför inte som alla andra matbutikskedjor. City Gross erbjuder svenskt kött som är färskt och styckat och packat i butik av väldigt kunnig personal, de har manuella diskar för skaldjur och fisk från hållbara bestånd. Inte nog med det erbjuder de även nybakat surdegsbröd från egna bagerier och de erbjuder även Sveriges bredaste livsmedelssortiment.

  Vad erbjuder City Gross matkasse?

  Via City Gross hemsida kan du beställa färdiggjorda matkassar, matvaror som du själv vill välja eller så kan du läsa igenom deras recept och få inspiration till din matlagning. Företaget erbjuder 16 stycken färdiga olika matkassar att välja mellan och oberoende vilken diet eller livsstil du har finns de en matkasse åt dig. Det finns tex den billiga kassen, glutenfria, bamsekassen, ekologiska, laktosfria, grillkassen, familje och det finns även några olika viktväktarkassar att välja mellan.

  Du kan även välja att prenumerera på City Gross matkassar och få hem en varje månad så att du inte alls behöver tänka på att handla mat. På hemsidan kan du läsa mer om varje matkasse och du kan även välja för hur många personer du vill köpa din matkasse. I varje kasse är det alltid färska råvaror, det finns både roliga och lättlagade recept och du kan välja middagar för upp till sex personer och även välja mellan tre eller femdagars meny. Att handla via deras hemsida är enkelt och smidigt och om du vill ha din leverans hem till dörren kommer det att kosta 49 kr. Om du väljer hemleverans kommer du att få ett SMS på leveransdagen där du kommer att se den beräknade leveranstiden. Om det skulle vara så att ingen är hemma då leveranstillfället kommer chauffören att göra en bedömning om det är säkert eller inte att lämna varorna utanför dörren, om det inte skulle gå att lämna varorna på ett säkert sätt kommer din order att gå i retur och du kommer att debiteras för hela orderns värde.

  Kontakta City Gross matkasse

  City Gross vill att alla sina kunder ska vara nöjda och tar därför alla reklamationer på största allvar. För att göra en reklamation kommer du att göra det enklast och bäst genom att ta med ditt kvitto och gå tillbaka till butiken där du köpt din vara. Om du har handlat via hemsidan och vill göra en reklamation kan du göra det genom att skicka mejl till dem och även bifoga bild på problemet.

  Om du har några andra frågor till företaget som inte gäller en reklamation kan du komma i kontakt med dem via e-post eller på telefon. Du kan även läsa igenom de oftast ställda frågorna på hemsidan.

  Brukar du köpa matkassar från City gross?

  Har du köpt en färdig matkasse från City Gross? Skriv då en recension om företaget och berätta vad du tycker.

  Receptidé från City Gross.

  City Gross Matkasse
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over City Gross Matkasse

  Uw beoordeling