NederlandReview

  Ervaringen Snabbfinans

  Ibland behövs det lite mer pengar på bankkontot, och oftast behövs det även fort. Därför finns företaget Snabbfinans här för att kunna hjälpa. Via dem kan du snabbt ansöka om ett lån inne på deras hemsida för att sedan få in pengarna på kontot fort. Välkommen till företaget som kommer att kunna hjälpa dig med det där lilla extra som kanske fattas.

  Information om Snabbfinans

  Företaget Snabbfinans finns till för att kunna erbjuda privatpersoner en säker kredittjänst med fokus på både snabba besked och en enkel hantering. Snabbfinans har alltid och kommer alltid arr erbjuda sina kunder långa öppettider, en bra service och framförallt att det alltid ser till att sätta kunden i fokus. Denna kredittjänst tillhandahålls av Tryggkredit Stockholm AB.

  Vad erbjuder Snabbfinans?

  Hos Snabbfinans har du möjligheten att ta ett lån på upp till 25 000 kronor redan idag. Om du är i behovet att ett snabbt lån ska du börja med att gå in på företagets hemsida för att göra en ansökan. Ansökan kommer att vara lätt att fylla i och lämna in och det går även väldigt fort. Du behöver bara välja hur mycket pengar du skulle vilja låna och även fylla i dina personliga uppgifter för att sedan lämna in din ansökan. När du gör din ansökan kommer företaget att ta en kreditupplysning på dig hos Bisnode. Hos Snabbfinans kan du inte ansöka om ett lån via SMS utan du måste alltid göra ansökan inne på hemsidan.

  Det kostar inte något att göra en ansökan hos Snabbfinans men det finns några grundkrav som du måste uppfylla innan du blir beviljad ett lån. De grundkraven är att du måste vara minst 20 år gammal, varit folkbokförd i Sverige de senaste 3 åren, ha en årsinkomst på åtminstone 150 000 kr och du får inte ha några betalningsanmärkningar. Om du får möjligheten till att förtidslösa ditt lån måste du först kontakta företaget innan du kan göra det så att du kan få ett korrekt slutlösenbelopp och även andra uppgifter som du kommer att behöva. Efter att ditt lån blivit beviljar kommer Snabbfinans att göra överföringen så snabbt som möjligt, det beror lite på vilken bank du har valt men du kommer att få dina pengar inom endast några få bankdagar.

  Reklamationer, tips och komma i kontakt med Snabbfinans

  Du kan alltid ansöka om ett snabblån hos Snabbfinans dygnet runt men om du behöver hjälp av deras kundtjänst måste du kontakta dem under deras öppettider. Om du har några frågor ska du börja med att gå in på hemsidan och läsa igenom de oftast ställda frågorna för att se om du hittar svaret på din fråga där. Om du inte hittar svaret där kan du såklart kontakta företaget, du kan komma i kontakt med dem via e-post eller via telefon. Om du skulle vilja lämna in en reklamation ska du börja med att kontakta företaget så att de kan hjälpa dig.

  Glöm inte att skriva en egen recension om företaget om du har tagit ett lån via dem eller om du annars har några erfarenheter eller tankar om dem.


  Snabbfinans.

  Snabbfinans
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Snabbfinans

  Uw beoordeling