NederlandReview

  Ervaringen Credway

  Om Credway

  Credway är ett företag som erbjuder dig tjänsten att låna pengar, företaget har funnits enda sedan 2006 och har sedan dess hjälp över 200 000 konsumenter med sin privatekonomi. Credway är ett varumärke som hör till Northmill. Northmill är ett svenskt fintech-bolag som fokuserar på krediter, sparande och försäkringar och de utvecklar finansiella tjänster för konsumenter. Northmill tar hjälp av den senaste nya tekniken för att förbättra människors liv med sin privatekonomi och skapa ett mer inkluderat finansiellt system.

  Vad erbjuder Credway?

  Hur går det till att använda Credway? Jo du kan enkelt låna pengar via dem genom att ta ett lån via deras hemsida eller genom att ringa till dem. Oavsett vilket sätt du väljer att ansöka kommer du att få ditt lånebesked inom några sekunder. Låneansökan är helt gratis, du får ditt lånebesked direkt och det tillkommer heller inte några dolda avgifter. En låneansökan hos Credway går i tre steg, det första är att du väljer hur stor kredit du vill ha tillgång till, det andra steget är att du ska välja hur mycket du vill ta ut, om du vill ta ut hela summan eller bara en del av den. Det tredje och sisat steget är att Credway kommer att föra in pengarna på ditt konto. Hos företaget kan du ta ditt lån helt anonymt, de kommer inte att ta någon upplysning via UC vilket betyder att ingen annan kan se att det tagits en kreditupplysning på dig som låntagare.

  Kolla in denna video för att se hur du ska låna pengar via Credway.

  Hos Credway kan du ansöka om krediter helt utan avgifter, deras kredit uppgår till 30 000 kr och då får du tillgång till pengarna som endast behöver. Helt gratis kan du välja om du tar ute hela krediten eller bara delar. Credway erbjuder obegränsad kredittid, en kostnadsfri buffert och du behöver endast betala ränta på det beloppet som du väljer att ta ut. Credway passar perfekt till dig som vill ansöka om mindre lån, men också undvika snabblån och SMS-lån. Credways tjänst är enkel, snabb och användarvänlig och du kan nå dina egna sidor dygnet runt. Det finns endast ett krav hos Credway för att få långa pengar, och det är att du måste vara minst 18 år gammal. Credway erbjuder en månadsränta som alltid uppgår till 2,17 procent men vill du läsa mer tydligt om deras priser kan du göra det på deras hemsida.

  Komma i kontakt med Credway

  Du kan komma i kontakt med Credway genom att ringa dem eller skicka e-post, det finns även alternativet att chatta med dem på hemsidan om du har brådskande hjälp. På hemsidan finns det även många frågor som är de oftast ställda och de kan du läsa igenom om du undrar något. Om du vill lämna in en reklamation ska du göra det inom de senaste 13 månader efter debiteringsdagen. Har du ansökt om lån via Credway?
  Har du tagit ett smidigt och enkelt lån via Credway? Skriv då en egen recension om dem och berätta vad du tycker om deras tjänster och dina åsikter om dem.

  Credway
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Credway

  Uw beoordeling