NederlandReview

  Ervaringen Länsförsäkringar

  Om Länsförsäkringar

  Det är en svensk federation där det ingår 23 svenska försäkringsbolag. Alla de 23 bolagen är juridiskt och ägarmässigt sett fristående från varandra men de samarbetar utgående från samma avtal. År 2016 hade Länsförsäkringsgruppen totalt cirka 3,7 miljoner kunder och 6 200 medarbetare. Huvuddelen av bolaget drivs i Sverige men verksamheten finns även i Norge, Finland, Danmark och Storbritannien med då bedrivs den främst av Agria. Eftersom Länsförsäkringar finns på så många olika platser i Sverige är de personer som jobbar på Länsförsäkringar och bor där som du bor, de kör samma väg som dig till jobbet och därför har bolaget mycket lättare att engagera sig och hjälpa de som behöver hjälp.

  Tjänster hos Länsförsäkringar

  Detta bolags uppgift är inte att tjäna så mycket pengar som möjligt, utan det långsiktiga målet för verksamheten är att allt ska gå jämnt ihop, med låga premier och med en hög servicegrad. Bolaget kan hjälpa dig med det mesta som har med din trygghet att göra, inta bara skydda dina dyrbara ägodelar och familj, inta bara det som har med pengar att göra utan allt, och det är allt samlar på samma ställe.

  Länsförsäkringars hemsida kan du enkelt få hjälp med många olika saker, du kan räkna på bolån, köpa en bilförsäkring, köpa hemförsäkring, anmäla en skada eller bli en bankkund. På hemsidan kan du även läsa mer om olika ämnen eller läsa mer om bolaget i sig. Är du intresserad att ta ett bolån kan du ta ett som passar just dig och dina behov, du kan även kolla de senaste uppdaterade räntorna får att se på ett ungefär hur mycket du kommer behöva betala i ränta. Du kan även läsa fakta om bolånet och hur du ska göra för att få ett lånelöfte.

  Länsförsäkringar kan erbjuda dig olika försäkringar på ungefär allt du äger och har, din gård, släpvagn, barnförsäkring, djurförsäkring. Allt du kan tänka dig kan du försäkra tack vare bolaget. För att läsa mer om hur alla försäkringar fungerar kan du kontakta bolaget eller gå in och läsa mer på hemsidan.

  Kontakta Länsförsäkringar

  Du kan enkelt kontakta företaget via e-post, ringa dem, gå in på något av alla kontor utspridda runt om i Sverige eller boka en rådgivning direkt på hemsidan. Bolaget vill såklart att du som kund alltid ska vara nöjd och tycker du att du blivit felaktigt behandlad eller anser att något är fel ska du såklart höra av dig till dem. Bolaget är såklart beredda på att ompröva beslutet de redan gjort om det kanske kommit till nya omständigheter eller om ett missförstånd uppstått, kommer du och företaget inte överens finns det några olika vägar att gå. Då ska du kontakta den handläggare som handlagt ditt ärende, blir ni inte överens ska du skicka in en skriftlig överklagan och om du anser ännu efter det att problemet inte blivit utträtt ska du ta ditt ärende vidare till bolagets kundombudsman.

  Tyck till

  Skriv en egen recension och berätta vad du tycker om Länsförsäkringar.

  I denna video berättar Anders vad ränta är för något.

  Länsförsäkringar
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Länsförsäkringar

  Uw beoordeling