NederlandReview

  Ervaringen Savr

  Att spara pengar är det många som tänker på att dom skulle vilja börja göra. Ibland kan det vara jobbigt att ta tag i det och det känns krånglig att starta upp ett sparkonto och börja spara. Därför finns just företaget Savr, dom kommer att kunna hjälpa dig att spara pengar på riktigt och till och med riktigt enkelt. Savr är en enkel och kraftfull spartjänst som alla kan använda sig av, välkommen till företaget som kommer att hjälpa dig med att börja spara på riktigt.

  Information om Savr

  Företaget har både kontor i Stockholm och Halmstad och Svars VD heter Daniel. Teamet som jobbar på Savr har lång erfarenhet av både teknikutveckling och även av finansmarknaden. Företagets startades och lanserades eftersom de vill ge alla människor en chans att spara mer pengar och göra det ännu bättre. Det kan vara till vad som helst, till pensionen, till barnen eller varför inte till framtidsdrömmen. Savr kommer att hjälpa dig med ditt sparande oberoende vad du vill spara till, och du kommer inte att behöva gå till ett bankkontor eller lära dig hur man tar sig åt med aktier. Savr står under Finansinspektionens tillsyn och de får hjälp med alla transaktioner och förvaring av värdepapper.

  Vad erbjuder Savr?

  Om du vill börja spara pengar på ett bättre och enklare sätt ska du börja med att gå in på Savrs hemsida. Efter det ska du välja att öppna ett konto hos dem vilket endast tar 3 minuter, det är helt gratis och där ska du även välja hur mycket du skulle vilja spara. Pengarna kommer sedan att växa hela tiden tack vare bra aktiefonder. Det är helt säker att spara pengar via Svar eftersom det ingår både insättningsgaranti och investeringsskydd. Om du väljer att spara pengar hos Savr kommer du även att kunna ta ut pengar hela tiden, du kan välja att ta hela ditt sparande eller bara en liten del. Om du gör det kommer utbetalningen att ske så snabbt som möjligt och du kommer vanligtvis att ha dina pengar på kontot inom 2 arbetsdagar. Det är heller inget problem att avsluta ditt sparande när som helst, du behöver bara gå in på hemsida för att avsluta det.

  Reklamationer, tips och komma i kontakt med Savr

  Om du undrar över något eller har några frågor eller funderingar ska du börja med att gå in på företagets hemsida för att läsa igenom de oftast ställda frågorna, om du inte hittar svaret på din fråga där kan du såklart komma i kontakt med företaget. Om du vill kontakta dom kan du börja med att chatta med dem inne direkt på hemsidan, chatten är öppen under helgfria vardagar. Om du inte vill chatta med dem kan du såklart kontakta dem på annat sätt, du kan nå dem antingen genom e-post eller på telefon. De försöker alltid att göra sitt bästa för att svara på dina frågor så snabbt som möjligt.

  Glöm inte att skriva en egen recension om företaget om de har hjälp dig med ditt sparande.

  Bli expert på att spara pengar.

  Savr
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Savr

  Uw beoordeling