NederlandReview

  Ervaringen Ferratum

  Det investeringskapital du behöver – recension om Ferratum Business

  Om företaget Ferratum Business

  Företaget grundades i maj 2005 och har sedan dess utökat sin verksamhet till stora delar av Europa, Sydamerika, Nordamerika samt Asien och Stilla havs-området. Huvudkontoret ligger i Helsingfors och är en ekonomisk verksamhet i flera länder. Bolaget säljer SMS-Lån/mobillån. År 2016 tog Ferratum fram en app för kunder i Sverige, Tyskland och Norge för att samla alla kundernas finansiella uppgifter i en app. Ferratum oy och deras dotterbolag bildar Ferratum Group, företaget är ett ledande europeiskt finansinstitut. Företaget grundades för att småföretagare skall kunna förses med det rörelsekapital då de behöver det. Banklån är oftast långsamma och komplicerade för att lösa dina problem fastän ditt företag förändras snabbt, av den orsaken grundades Ferratum Business. Hos företaget används både välutbildade lånespecialister och den senaste tekniken med tanke att godkänna lån oftare och snabbare.

  Vad kan Ferratum Business erbjuda dig?

  Företaget erbjuder dig det enklare och snabbare sättet att få ett företagslån. Du kan ansöka om ett lån på bara 5 minuter, det behövs inget pappersarbete, inga ansökningsavgifter och du kan ansöka när som helst. Du kan ansöka om ett lån upp till 2 000 000kr, det tillkommer inga dolda avgifter utan alla papper på bordet, betalningsvillkoret är upp till 24 månader och ingen säkerhet krävs.

  För att ansöka om ett sådant här lån skall du berätta om ditt företag eller vad för verksamhet du driver, berätta om dig själv och hur mycket du skulle vilja låna. Sedan får du ett låneerbjudande av Ferratum där du skall granska din månatliga betalning och ränta och dina betalningsvillkor och efter det kan du acceptera låneerbjudandet. För att få ett lån måste du uppfylla kriterierna, och det är, du har varit verksam i minst 6 månader, alla ägare bor i Sverige, du har ett företagskonto hos någon bank, ditt företag har en omsättning på minst 500 000 kronor per år och ditt företag är registrerat i Sverige. Din låneansökan är inte bindande och du kan förtidslösa lånet när du vill ifall det passar dig. Ferratum är ett företagslån som inte är kopplat till några speciella tillgångar såsom tex ett hus, det är ett lån utan säkerhet. Målet för Ferratum Business är att godkänna en låneansökan inom en arbetsdag, och även betala ut lånet inom de första 24 timmarna efter att lånet godkänts. Du kan räkna med att ha dina pengar på konto inom två arbetsdagar efter att du har lämnat in en ansökan. Genomsnittsräntan på Ferratums lån är 2,9% per månad av det lånade kapitalet, Ferratum tar även en uppläggningsavgift på 2,5% på alla lån.

  Kontakta Ferratum Business

  Du kan ringa företagets kundtjänst om du undrar över något, de finns till för att hjälpa dig och du kan även skicka e-post till dem. Du har rätt att lämna in ett klagomål ifall du tror att dina rättigheter har kränkts, det kan du göra hos kundsupporten, dataskyddsansvarige, datainspektionen eller domstolarna.

  Låt din röst bli hörd

  Skriv och dela med dig av detta företag, kanske du eller någon i din bekantskap tagit just detta företagslån. Berätta gärna det i sådant fall.

  Video från Ferratum.

  Ferratum
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Ferratum

  Uw beoordeling