NederlandReview

  Ervaringen Vattenfall

  Om Vattenfall

  Vattenfall är helägt av svenska staten och har en omsättning på cirka 135 295 miljoner svenska kronor. Idag är Vattenfall Europas största producenter och återförsäljare av värme och el. Idag har Vattenfall cirka 20 000 anställda och de satsar hela tiden på att göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation. I mer än 100 år har Vattenfall levererat energi till människors hem samt moderniserat sättet vi lever på genom samarbete och innovation.

  Vattenfall strävar hela tiden efter att bidra till ett hållbart energisystem och målet är att vara ett verkligt kundcentrerat företag medan de fortsätter omsättningen till en långsiktig och hållbar produktionsportfölj. Strategin för företaget baserar sig på fyra strategiska mål, vilka är: Ledande inom hållbar konsumtion, skapa en effektiv verksamhet, ledande inom hållbar produktion och till sist att ha motiverade och engagerade medarbetare. Är du intresserad att läsa mer om dessa olika mål eller kanske Vattenfalls ekonomiska mål kan du göra det på hemsidan.

  Vad erbjuder Vattenfall?

  Känner du att det är dags att förnya ditt elavtal? Ska du flytta eller bara vill kolla igenom ditt nuvarande elavtal. Detta kan Vattenfall enkelt hjälpa dig med. Om du har planer på att flytta eller vet att du ska flytta så kommer inte elavtal att följa med dig automatiskt. Du måste göra upp ett nytt aktivt avtal för ditt nya boende, Vattenfall kommer även att hjälpa dig hitta ett avtal som kommer passa dig och ditt nya boende allra bäst. För att starta ett nytt avtal behöver du bara gå in på Vattenfalls hemsida och fylla i ett formulär: Formuläret består av frågor så som: när du kommer att flytta, vart du kommer att flytta, vilket elavtal du vill ha och vem som ska stå på elavtalet. Efter det återstår det bara att granska och sedan beställa ditt nya avtal. Efter att du bestämd dig och skaffat ett nytt avtal via Vattenfall kan du välja om du vill ansluta det som autogiro eller skaffa en e-faktura. Har du ett företag kan du också vända dig till Vattenfall för att teckna ett elavtal till företaget.

  Annat som Vattenfall kan erbjuda dig är att du kan få hjälp av en elektriker om du har några problem eller frågor, du kan även få din bergvärmepump utbytt eller så kan du ge din nuvarande bergvärmepump en service.

  Kontakta Vattenfall

  Har du några frågor angående något som Vattenfall gör ska du inte tveka utan fråga, du kan kontakta företaget antingen via mejl, telefon eller på Facebook. Företaget strävar hela tiden efter att bara bli bättre och därför vill de lyssna på dig som kund om du har några klagomål. Är du inte nöjd med Vattenfall ska du i första hand vända dig till kundtjänsten, är du inte nöjd med det svaret du fick kan du skicka in en reklamation till kundservicen som sedan kommer att hanteras av reklamationsavdelningen på Vattenfall.

  Låt din röst bli hörd

  Dela med dig om företaget Vattenfall om du har några erfarenheter.

  Undrar du vad du får för din elnätsavgift? Kolla då in denna video och få svar på det.

  Vattenfall
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Vattenfall

  Uw beoordeling