NederlandReview

  Ervaringen iHerb

  Om iHerb

  Företaget grundades och lanserades år 1996 och har idag ett flertal olika distributions center runt om i USA och Asien. På iHerb jobbar det folk från massa olika länder, så som: Syrien, Ukraina, Japan, Vitryssland mm eftersom företaget tror på mångfald.

  Vad erbjuder iHerb?

  iHerb kan erbjuda dig massa olika produkter, när du går in på företagets hemsida kommer du först att se vad som är trendigt idag. Du ser även vilka rabatter som finns för tillfället och även rekommendationer som är uttagna från andra kunders åsikter om produkten. iHerb erbjuder även en egen blogg där du kan läsa intressanta artiklar om olika produkter och ämnen. Om du är på hemsidan och skulle vilja beställa en produkt men du upptäcker att den inte finns på hemsidan, då kan du smidigt skicka in till dem och fråga om de kan ta in produkten till försäljning. För att få det mesta ut av varje beställning via iHerb kan du köpa 2 eller flera produkter för att få extra rabatt, du kan även se till att du handlar för så mycket att du får gratis frakt och iHerb erbjuder även ett belöningssystem för kunder där du kan samla poäng och sedan använda då du handlar.

  iHerb erbjuder dig och alla andra kunder över 30 000 produkter, om du beställer något får du även en garanti som står för tre saker, vilka är: värde, kvalitet och leverans. iHerb kan garantera dig att du får det bästa värde på produkten och de lovar även att produkterna alltid kommer att levereras till dig. För att underlätta ditt shoppande på iHerb är recensionerna på varje produkt specifika och ärliga från andra kunder som köpt produkten. Produkterna som iHerb säljer är alltid så färska som det bara går, och på produkterna finns även en bäst-före datum helt som om du skulle handla i en vanlig affär. Företagets lager är helt och hållet klimat-kontrollerade och alla produkter skyddas från fukt, hetta och köld. När du handlar något via iHerb kan du känna dig glad eftersom du då är del av global lösning, som verkar för en hälsosammare och mer hållbar planet.

  Kontakta iHerb

  Om du har några frågor eller funderingar är det bara att kontakta företagets kundtjänst, som även är öppen dygnet runt eftersom du både kan chatta med dem eller skicka e-post och vänta på ditt svar. Det finns även vanliga ställda frågor på hemsidan som du kan kolla igenom ifall du skulle få svar på din fråga där. Om du känner att något är fel eller att du upptäcker något på hemsidan som inte står rätt till ska du genast kontakta företaget via e-post. De tar alltid kundernas feedback seriöst och vill att alla ska vara så nöjda som möjligt, både du och företaget själv.

  Vad tycker du?

  Brukar du handla på iHerb? Skriv då en egen recension om vad dina åsikter är angående företaget, var det några problem under beställningen eller fungerade allt felfritt? Dela med dig.

  Hur ser det ut inne på iHerb? Kolla in denna video.

  iHerb
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over iHerb

  Uw beoordeling