NederlandReview

  Ervaringen Interflora

  Om Interflora

  Interflora är ett svenskt företag inom blomsterfackhandel och blomsterförmedling, i Sverige finns det cirka 600 blomsterbutiker och på Interfloras huvudkontor arbetar det ca 40 medarbetare. Interfloras vision är att få människor att älska både blommor och varandra, vilket Interflora kallar The Flower Effect. Detta företag tror att det bästa möjliga sättet att visa känslor är genom att skicka blommor till varandra, eftersom leendet hos den som får blommorna är så äkta. Man blir så lycklig utav en bukett blommor eftersom de kan förvandla ett helt rum, de doftar så gott och man blir så lycklig i själen både av att ge och få en bukett blommor. Butikskedjan Interflora representeras i 150 olika länder och de har 56 000 butiker runt om i världen som kan förmedla blommogram.

  Vad erbjuder Interflora?

  Butikskedjan Interflora är så mycket mer än bara en blomsteraffär, hos dem finns det floristiska hantverk, inspiration och service och hos dem kan du hitta olika buketter blommor till både fest och vardag. På Interfloras hemsida kan du gå in och kolla på alla de vackra buketterna och antingen beställa en till dig själv eller till någon annan. Förutom att du kan hitta fina färgsprakande buketter men du kan även förgylla buketten du vill ha med ett vackert doftljus, god choklad eller inredning till hemmet. Du kan både beställa buketter via företagets tydliga hemsida eller så kan du gå in i någon utav de närmaste Interflora butikerna och känna, se och uppleva allt som finns där inne. Interflora erbjuder ett stort och brett sortiment just för att du som kund ska kunna hitta något specifikt till dina speciella tillfällen i livet, Interflora gör även sina buketter enligt säsong och de variera därför i utseende.

  Om du vill beställa en fin bukett vi Interflora och gör det på vardagar innan kl. 14 och på lördagar innan kl. 12 med hemleverans kommer de att kunna leverera blommorna samma dag. Inom Sverige är budavgiften för hemleverans av ett blommogram 99 kronor. Interflora kan inte garantera exakta leveranstider men de gör alltid sitt bästa för att deras kunders önskemål ska hållas. Normalt kommer leveranser på vardagar kl. 9-20 och på lördagar kl. 11-17, men om du vill kan du även välja att hämta ut din bukett i närmaste Interflora butik. Interflora erbjuder öppet köp inom 30 dagar så länge produkten är oanvänd och obruten.

  Kontakta Interflora

  Om du har några frågor till företaget om deras buketter eller blommor eller vad som helst kan du kontakta dem via telefon eller mejl. Du kan även gå in i någon utav deras många butiker eller så kan du gå in på facebook och ställa din fråga där. Interflora svarar på sina mejl och andra meddelande så snabbt det bara kan vilket vanligtvis är inom 48 timmar.

  Har du köpt blommor via Interflora?

  Har du någonsin köpt en bukett utav Interflora? Skriv då en egen recension om företag och berätta vad du tyckte om dem, var kvaliteten bra, leveransen och service? Skriv och förmedla dina tankar.

  Kolla in denna infovideo om hur du bygger en egen blomkrans.

  Interflora
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Interflora

  Uw beoordeling