NederlandReview

  Ervaringen EuropCar

  Om Europcar

  Europcar är en biluthyrningsfirma som grundades i Paris år 1949 men har idag verksamhet i 140 länder. Sedan 2006 ägs hela företaget av Eurazeo. Företaget har blivit Europas ledande biluthyrningsföretaget och finns idag representerat med 3 700 stationer och 195 000 bilar. I Sverige har företaget 5000 bilar och 135 stationer.

  Vad kan Europcar erbjuda dig?

  Företaget kan erbjuda dig riktigt bra bilar, du kan hyra allt från tuffa småbilar till exklusiva kombibilar. Du kan även hyra sportbilar, transportbilar eller minibussar i olika storlekar. Företaget kan erbjuda dig bilar från fyra olika bilmärken, vilka är: Audi, Volkswagen, Seat och Skoda. Oberoende vilken station du kommer att gå in i vet du vad du kommer att få, eftersom alla bilmärken och modeller finns på alla stationer. Du kan både enkelt och snabbt hyra en bil av detta företag, de vill bara att allt ska gå så smidigt för dig som möjligt då du ska hyra en bil. Företaget har unika garantier som kommer att ge dig snabba lösningar ifall något skulle ske på vägen. Europcar lovar att leverera din hyrbil åt dig inom rätt tid på rätt plats. Om de skulle bli försenande med mer än 5 minuter kommer de inte att ta betalt för det första hyresdygnet. Om du är på väg med din hyresbil och du märker att något händer kommer Europcar att presentera en lösning åt dig inom 45 minuter efter att du kontaktat dem om problemet. Några lösningar som oftast presenteras är i första hand att de kommer fixa en ny hyresbil till dig, eller det andra alternativet att övernatta på ett hotell medan du väntar på den nya hyrbilen eller en taxi. Om det skulle ta längre för företaget än 45 minuter att hitta på en lösning kommer det att bjuda på ett hyresdygn. På hemsidan kan du läsa om olika erbjudanden och hyra bil till ett tillfälle du behöver, du kan hyra en shoppingbil under bara fyra timmar, en flyttbil om du ska flytta eller en weekendbil om du ska bort under helgen. Du kan även hyra bil via ditt jobb om då kan du även hyra bilar på längre tid, du har helt fri hyreslängd som är från 3 till 12 månader.

  Enda sedan 1998 har företagets miljöarbete tagits på allvar och det har nu blivit en naturlig del av verksamheten. Företaget kan erbjuda dig som kund att hyra någon av deras elbilar, de har även bränslesnåla bilar och är du intresserad kan du på hemsidan läsa mer om miljöstatistik gällande bränsleförbrukning och andra utsläpp.

  Kontakta Europcar

  Har du några frågor eller vill hyra en bil kan du besöka företaget på någon av alla deras kontor, du kan också kontakta dem på telefon eller skicka ett mejl till deras kundservice. Företaget har även en jour som du kan kontakta om du har några frågor utanför de ordinarie öppettider.

  Är du en som brukar hyra bil?

  Berätta då hur det är att hyra bil av just Europcar, skriv en recension och dela med dig.

  En video från företaget Europcar.

  EuropCar
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over EuropCar

  Uw beoordeling